Huolenpitopalvelu

Hautakivien kattava ja säännöllinen huolto

Huolenpitosopimus

Huolettomuutta, helppoutta ja mielenrauhaa – me pidämme huolta hautakivestänne!

Tarjoamme huolenpitosopimuksia kolmessa eri laajuudessa: Pronssi, Hopea ja Kulta. Kaikki sopimukset sisältävät säännölllisen kuntotarkastuksen ammattilaisen toimesta sekä kattavan vakuutuksen ilkivallan ja varkauden varalta.

Meiltä kaikki huolenpitotyöt myös erikseen:

  • Uudet tekstit
  • Vanhan tekstin kunnostus
  • Hautakiven oikaisu
  • Hautakiven pesu

Lue lisää Huolenpitopalvelu.fi »

Huolenpitosopimus

Pronssi: 29 €/vuosi

Huolenpitopalvelun ansiosta Sinun ei tarvitse käydä haudalla tarkistamassa, että kivesi on kunnossa. Voit käydä haudalla silloin, kun sinulle sopii. Säästät aikaa, vaivaa ja matkakuluja. Sinun ei myöskään tarvitse pyytää erikseen ammattilaisen arviota hautakiven huolenpitotarpeesta. Me huolehdimme siitä.

Ilkivalta- ja varkausvakuutus kattaa hautakiven kalliit korjaus- tai uusimiskustannukset kokonaisuudessaan. Vahinkotapauksessa maksat vain 150 €:n omavastuun. Säästösi voi olla tuhansia euroja hautakiven hinnasta riippuen.

   

Hopea: 59 €/vuosi

Hopea sisältää kaikki Pronssin palvelut sekä lisäksi Ikuisen oikaisutakuun.

Hautakiven ympäröivän maa-aineksen tiivistyminen, istutusten kasvu, viereisen haudan avaaminen ym. seikat aiheuttavat hautakivien kallistumista. Kallistumiseen vaikuttavat myös maaperä, sääolosuhteet ja perustus.

Kivi on painava ja pienetkin kallistumat saattavat aiheuttaa vaaraa hautausmaalla työskenteleville tai muille, jotka oleilevat haudan luona. Siksi myös oikaisu on syytä jättää ammattilaisille. Kaatuessaan kivi voi rikkoutua tai aiheuttaa vahinkoja ihmisille.

Hautakiven oikaisu on aina haudanhaltijan vastuulla. Me oikaisemme hautakivet ammattitaidolla nosturia ja muita apuvälineitä käyttäen. Näin kivi saadaan turvallisesti nostettua suoraan.

      

Kulta: 149 €/vuosi

Kulta sisältää kaikki pronssin ja hopean palvelut sekä lisäksi Hautakiven pesun ja Tekstien kunnostuksen.

Palveluun kuuluu hautakiven pesu joka kolmas vuosi ammattilaisen tekemänä oikeilla työvälineillä – hautakiveä tai ympäristöä vahingoittamatta. Huolellisen ja säännöllisen pesun ansiosta hautakivi pysyy kauniina ja tyylikkäänä.

Lisäksi palveluun kuuluu tekstien kunnostus joka kuudes vuosi. Me pidämme huolta, että kaiverrukset pysyvät kunnossa ja uusimme ne kuuden vuoden välein. Kulta-asiakkaana saat myös lisäkaiverruksista 25 %:n alennuksen.

                  

Kuntotarkastus:
Tarkistamme hautakiven kunnon vuosittain ja kerromme Sinulle, jos kivi kaipaa huoltoa.

Ilkivalta- ja varkausvakuutus:
Tuo mielenrauhaa. Jos hautakivellesi käy jotain, me korvaamme vahingon.

Ikuinen oikaisutakuu:
Maan routiminen kallistaa ja voi kaataa hautakiven. Me oikaisemme hautakiven turvallisesti ja ammattitaidolla.

Hautakiven pesu:
Hautakivi likaantuu ajan saatossa. Me puhdistamme kivesi säännöllisesti.

Tekstien kunnostus:
Tekstit kuluvat ja haalistuvat ajan myötä. Me huolehdimme, että tekstisi pysyvät kunnossa.