Helsinki Malmi

Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi Malmin Kivipuistoon

Uuden hautamuistomerkin tai vanhan hautakiven kunnostuksen suunnittelu ja myynti on minusta mielenkiintoista ja arvokasta työtä. Harrastan itse mm. sukututkimusta ja kotiseutuhistorian tutkimista, joten hautausmaat ovat minulle olleet tärkeitä vierailupaikkoja jo ennen kuin aloitin Loimaan Kiven palveluksessa muutama vuosi sitten.

Hautakiviä on erikokoisia ja näköisiä, koristeellisempia kokonaisuuksia tai hillitympiä paaseja, pienempiä muistolaattoja tai tonnien painoisia sukuhautojen kiviä. Olipa muistomerkki millainen tahansa, on kotimainen kivi materiaalina ikuinen ja hautakivi aina kunnianosoitus eletylle elämälle ja tärkeä side poisnukkuneen perheenjäsenen ja maallista vaellusta vielä jatkavien, kaipaamaan jääneiden läheisten välillä.

Pyrin omalta osaltani vaikuttamaan siihen, että joskus vaikealta tuntuva hautakiven hankinta, olisikin tunnelmaltaan mahdollisimman miellyttävä ja luonnollinen tilanne.

– Sami Eriksson

Loimaan Kivi / Malmin Kivipuisto

Pihlajamäentie 34
00710 HELSINKI

0400 407 490

Avoinna

ma–pe 10.00–17.00 (tiistai toistaiseksi 10.00-16.00)

Muina aikoina sopimuksen mukaan. Soita ja sovi tapaaminen
0400 407 490

Kaupungin kattavin valikoima mallikiviä esillä liikkeen pihassa. Tervetuloa palvelevaan kivimyymälään!

Kaikissa myymälöissämme on käytössä hautakiven suunnitteluohjelma, jonka avulla luomme asiakkaalle kolmiulotteisen mallin hautakivestä odottaessa.