Turku keskusta

Tervetuloa Turun keskustassa palvelevaan liikkeeseen

Olivatpa ajatuksesi muistomerkistä sitten vielä alkuvaiheessa, osin keskeneräisiä tai jo lähes valmiita. Pidän erityisesti työhöni liittyvästä piirtämisestä ja suunnittelusta. Tavoitteeni on auttaa löytämään omaisille parhaimmalta tuntuva ratkaisu kuunnellen ja tuoden keskusteluissa esiin nousevat ajatukset suunnitteluohjelmalla kuvaksi. Vaihtoehtojen runsaudesta on näin löydettävissä oikeat ratkaisut.

Arvostan ajatonta kauneutta, harmoniaa, laatua sekä kestävyyttä. Nämä ominaisuudet yhdistyvät hienosti muistomerkeissä. Muistomerkkiin ikuistuu aina pala aikansa historiaa. Siinä näkyy ajankulku ja usein myös jotakin henkilökohtaista läheisestä. Pidän mielekkäänä työtä, jonka lopputulos palvelee pitkään, yleensä haudan hallinta-ajan loppuun saakka. Kauniit muistot auttavat osaltaan jaksamaan surussa ja kaipauksessa ja niiden kanssa voi hiljentyä omalta tuntuvan muistomerkin ääressä.

Palvelen sydämellä, reilusti yli vuosikymmenen kokemuksella alalta.

– Heidi Pietilä

Loimaan Kivi / Turku

Turun myymälästä saat kaikki kivituotteet. Kattava valikoima hautakivi- ja keittiötasomalleja.

Eerikinkatu 9 b
20100 TURKU

0400 588 946


Avoinna

ma 10.00 – 18.00
ti – pe 10.00 – 17.00
Lauantaisin sopimuksen mukaan. Soita ja sovi tapaaminen
0400 588 946

Tervetuloa palvelevaan kiviliikkeeseen!

Kaikissa myymälöissämme on käytössä hautakiven suunnitteluohjelma, jonka avulla luomme asiakkaalle kolmiulotteisen mallin hautakivestä odottaessa.

Avaa chat
Kysyttävää? Me autamme.
Terve!
Jos tarvitset apua, niin olemme täällä!