Loimaan Kivi Oy

En pionjär inom stenslipning

Loimaan Kivi Oy är ett företag som för vidare Finlands bästa traditioner inom stenindustrin. Företaget förlitar sig på mångsidiga tekniker och färdigheter, hållbar produktionshantering och innovativ produktutveckling. Loimaan Kivi Oy är bland de främsta inom granitslipning i Finland och producerar gravstenar, byggstenar och dekorativa stenar.

Loimaan Kivis försäljningställen och återförsäljare erbjuder ett brett utbud av stenprodukter. I våra affärer hittar ni ett omfattande sortiment, ett designprogram och professionell personal.

Loimaan Kivi implementerar byggprojekt på begäran som produktleveranser eller totalleveranser. Vi hjälper även till med att välja ut sten och planera stenstrukturer.

Loimaan Kivi kan även producera stenskulpturer. Loimaan Kivi har en omfattande erfarenhet av att arbeta med framstående skulptörer i Finland.

Kontakta Loimaan Kivi för alla dina behov av sten.

Loimaan Kivi Oys fabrik och kontor är alla belägna i Loimaa. Fabriksanläggningen omfattar även Kivicenter-affären.

Natursten med många olika applikationer

Sten uthärdar och står oförändrad under hundratals år. Finsk granit är ett högkvalitativt material som finns tillgängligt i många olika färger och mönster, och erbjuder ett utmärkt urval för designer. Stenstrukturer är även nyckeldelar inom trädgårsdesign. Loimaan Kivi tillhandahåller granitväggar, beklädnad, tegelplattor, brickor, knappar, kantsten, förtöjningspålar, pelare och trappor.

Vackra, detaljrika gravstenar

Gravstenar ger oss möjlighet att minnas våra älskade i lugn och ro på en enda plats. Skönheten med gravstenar är deras unika särdrag, val som gjorts noggrant och omtänksamma detaljer. En väldesignad och noga utformad gravsten förmedlar ett individuellt meddelande och en känsla av längtan.

Natursten som interiörmaterial

Natursten håller på att bli allt populärare som interiörmaterial. Tack vare ett brett utbud av färger och livfulla mönster, erbjuder natursten individualitet för interiörmiljöer. Sten kan finslipas med tekniker som ger nästan oändliga möjligheter för personligt anpassade lösningar. Sten framhäver stilen av din dekor på samma gång som utstrålar en respekt för traditionella värden.

Loimaan Kivis arbetsytor i sten och andra stenmaterial för interiörer är verkliga naturprodukter. En köksarbetsyta i sten utstår värme, kyla och fukt. En arbetsyta i natursten är enkel att sköta om.

Vi har även Caesarstone kompositmaterial i kvarts som kompletterar vår färgpalette för natursten.

Ta en titt på vårt sortiment av kompositmaterial och hitta den produkt som passar bäst i ditt hem. Loimaan Kivis sortiment inkluderar de populäraste stensorterna i Finland.

Loimaan Kivi

P.O. Box 46
Palininkatu 2
FI-32201 LOIMAA
Tel. +358 (0)207 909 200
Fax +358 (0)207 909 210

Mikko Paljakka
Verkställande direktör
Tel +358 (0)207 909 211
Mobiltel +358 (0)40 746 9370
mikko.paljakka@loimaankivi.fi

Juuso Rainio
Projektchef
Tel +358 (0)207 909 242
Mobiltel +358 (0)40-722 6732
juuso.rainio@loimaankivi.fi

Begäran om offert

Du kan använda följande formulär för att skicka din begäran om offert. Ange din kontaktinformation så tar vi kontakt med dig angående din prisuppgift.

Namn *

Företag

Gatuadress *

Postnummer *

Stad *

Telefon

E-post *

Jag är intresserad av följande produktgrupp(er)

Jag vill bli kontaktad via

Ytterligare information